Afyon’un mobilya markası Yörükler Mobilya’nın 3. Şubesinin açılışı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Ertoğlu tarafından yapıldı.
Milli Birlik caddesinde 3. Şubesini açan Yörükler Mobilya 7 katlı yeni yerini görkemli bir törenle açtı. Bakan Veysel Eroğlu, milletvekili Hatice Dudu Özkal, İGM Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışa özel indirimler yapılmasını fırsat bilen yüzlerce kişi izdihama neden oldu.
1990’lı yıllarda pazarlarda başladıklarını belirten İlyas Okyar, “Ticaret hayatımızda babamız kadir Okyar’dan çok şey öğrendik. 1990’lı yıllarda pazarlarda başladığımız ticari hayatımızda değerli müşterilerimizin desteğini arkamıza alarak çok çalışarak geldiğimiz bu noktada Afyon’a 3. Şubemizi açtık. Afyon’un en şık mağazasını yapmaya çalıştık” dedi.
Yörükler Mobilyanın açılışında konuşan Bakan Veysel Eroğlu, “Afyon’a 3. Şubesini açan ve benzerleri büyük şehirlerde olan böyle bir mağaza için tebrik ediyorum. Bende bir esnaf ve ticaret adamının çocuğuyum. Tezgahta çok çalıştım. Birine bir şey satmanın ne kadar zor olduğunu ve büyük bir sabır gerektirdiğini biliyorum. Sizlerde pazarda başlayan ticaret hayatınızda ne kadar başarılı olduğunuzu bu gün bir kaz daha gösterdiniz tebrik ediyorum” diye konuştu.
Yörükler Mobilya işletme sahibi Fatih Okyar, “Bu gün bizi bu açılışta yalnız bırakmayan Bakanımız Veysel Eroğluna, Milletvekillerimize, değerli büyüklerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. Afyon’a değer kazandırmak Afyon’a yakışan bir mobilya mağazası kazandırmak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası Afyon halkının beğenisine kalıyor” dedi.