bodrum escort bayanşişli escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortanadolu yakası escortKadıköy EscortAtaşehir EscortAnadolu yakası escortBostancı escortŞirinevler Escort Bayanizmir escort bayanxslot twitterhttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü Escortçanakkale escortPendik Escortgrandpashabet girişankara escortescort marmarismuti mp3 indir ref: refs/heads/v3.0
DOLAR
28,8771
EURO
31,3765
ALTIN
1.904,73
BIST
8.026,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon
Parçalı Bulutlu
17°C
Afyon
17°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
12°C
Salı Çok Bulutlu
12°C



parkhayat



parkhayat

“İlk engelde rotamızı değiştirmeyeceğiz”

“İlk engelde rotamızı değiştirmeyeceğiz”
17.06.2018
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyon Şubesi’nin Geleneksel İftar Programında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan “MÜSİAD olarak uzun yola çıkarken ilk engelde rota değiştirmek hesabı ile hareket etmedik” dedi.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Afyon Şubesi’nin yeni hizmet binası açılış programı ve iftar yemeğine MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve yönetim kurulu üyeleri, Afyon şubesi yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelerinin de katılımıyla termal bir otel de gerçekleşti. İftar programında ilk konuşmayı MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Karakol yaptı. Karakol, “MÜSİAD Afyonkarahisar şubesi olarak bizim açımızdan önem arz eden ve sürekli üzerinde çalışacağımız bir husus, ilimizin ekonomik potansiyelini, yatırım alanlarını ve turizm potansiyelini olabilecek her platformda tanıtmak ve ilimize yatırımcı çekmek olacaktır” dedi.

MÜSİAD olarak 28 yıl önce, “iş hayatında her şey mubahtır” anlayışını ortadan kaldırmak için yola çıktıklarını söyleyen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kaan, “74 ülkede, toplam 198 irtibat noktasıyla iş dünyasına ve ülkemize katkı sunarken, güçlenerek büyümeye devam ediyoruz. Yurt içinde 86 noktada hizmet veriyoruz ve bugün, Afyon şubemizin açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.