bodrum escort bayanşişli escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortanadolu yakası escortKadıköy EscortAtaşehir EscortAnadolu yakası escortBostancı escortŞirinevler Escort Bayanizmir escort bayanxslot twitterhttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü Escortçanakkale escortPendik Escortgrandpashabet girişankara escortescort marmarismuti mp3 indir ref: refs/heads/v3.0
DOLAR
28,8616
EURO
31,4578
ALTIN
1.887,30
BIST
7.948,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon
Parçalı Bulutlu
15°C
Afyon
15°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
13°C
Pazartesi Az Bulutlu
11°C



parkhayat



parkhayat

Cafelife’ta Antalyalılar bir araya geldi.

Cafelife’ta Antalyalılar  bir araya geldi.
29.08.2023
A+
A-

 

Afyonkarahisar’ın ilk ve tek şehir ve yaşam dergisi Cafelife yoluna Cafe olarak devam ederken şehrin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Canlı müzikleri, doğum günleri, özel partilerinin yanı sıra özel konuklarıyla dikkat çekiyor. 07 buluşmasında Afyonkarahisar’da görev yapan Antalyalılar bir araya geldi.

 

Yıllardır planlanan Afyonkarahisar’da yaşayan Antalyalılar günü için ilk adım Cafelife’da atıldı. 07 buluşmasına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, eşi Halk Sağlığı Müdürü Dr. Zehra Keklik, AFSÜ Hastanesi Başhekimi Ahmet Ali Tuncer, Kadın Doğum uzmanı Dr. Nadire Tuncer, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran, AKÜ İnşaat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Akbulut, Özel İdare İmar Müdürü Selçuk Kocaman, Gazeteci Ömer Mazi, Huriye Mazi, İletişim Başkanlığı eski Bölge Müdürü Münire Burcu, Dr. Mustafa Seçen, Av. Nilgün Seçen ve Buğra Seçen katıldı.

 

Ömer Mazi ve Huriye Mazi’nin özel davetine katılan konuklar üzerlerindeki ünvanları dışarıda bırakıp sıcak ve samimi sohbet yapma imkanı buldular. Vali yardımcısı Mehmet Keklik, “Hepimiz görevlerimiz nedeniyle ülkenin farklı yerlerinde çalışma imkanı buluyoruz. Hiç tanımadığımız şehirlerde zaman içinde çok kıymetli arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor. Bizimde Afyonkarahisar’da her zaman hatırlayacağımız dostlarımız var. Sizlerde onların en başında geliyorsunuz” dedi.

 

Gazeteci Ömer Mazi, yıllardır Afyonkarahisar’da yaşayan Antalyalılar olarak bir gece yapmak istedik ama bir türlü olmadı diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü, “2024 yılında şimdiden ilan edelim 07.07 Antalyalılar gününde özel bir gece yapalım. Burada yaşayan tüm Antalyalılar ve dostlarımızla bir araya gelelim” diye öneride bulundu. Geceye katılan herkes projeye destek vereceğinin sözünü verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.