bodrum escort bayanşişli escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortanadolu yakası escortKadıköy EscortAtaşehir EscortAnadolu yakası escortBostancı escortŞirinevler Escort Bayanizmir escort bayanxslot twitterhttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortPendik Escortgrandpashabet girişankara escortescort marmarismuti mp3 indirAnadolu Yakası Escort ref: refs/heads/v3.0
DOLAR
28,9436
EURO
31,2637
ALTIN
1.881,72
BIST
8.006,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon
Az Bulutlu
11°C
Afyon
11°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Hafif Yağmurlu
4°C
Cumartesi Az Bulutlu
7°C
Pazar Çok Bulutlu
6°C



parkhayat



parkhayat

Cafelife’de doğum günü

Cafelife’de doğum günü
22.05.2018
A+
A-

Bölgenin ilk ve tek dergisi olan Cafelife Yazı İşleri Müdürü Huriye Mazi’nin yeni yaşını kutlamak için dostları yalnız bırakmadı.

Nilgün Seçen ilk oldu
İlk kutlama bir gün önceden Avukat Nilgin Seçen tarafından yapıldı. Seçen, şehir dışına çıkacağı için Cafelife dergisiniz ziyaret ederek Huriye Mazi’nin doğum gününü kutladı. Seçen, “Afyon’un başarılı kadınlarından biri olan Huriye Hanımın doğum gününü kutlarım. Cafelife dergisi sayesinde sadece Afyon’da olup bitenleri değil aynı zamanda Eskişehir, Uşak ve Kütahya’da da neler olup bittiğini sizler sayesinde öğreniyoruz. Yeni yaşın kutlu olsun ve başarılar diliyorum” dedi.

Fadime Akar unutmadı
Afyon’un en başarılı radyolarının başında yer alan Gün Fm Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ve eşi Mali Müşavir, Gazeteci Yazar İsmail Akar, Mehtap Erişmiş ve Yasemin Bor Yeşilyol’da bulunan bir cafede sürpriz doğum günü kutlaması yaptılar. Klasik Müzik festivali çıkışında gidilen cafede Fadime Akar Huriye Mazi’nin doğum günü pastasını kendi elleri ile getirdi.

AFİKAD unutur mu?
Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği AFİKAD yönetimi Cafelife ziyaret ederek Huriye Mazi’nin doğum gününü kutlayanlar arasındaydı. Dernek Başkanı Tülin Helvacıoğlu ve Fatma Şensoy, Nevin Duman Noyan, Yasemin Bor, Ayşe Kocaçay ve Nimet Can Balkan katıldı. Kutlama sonrası Cafelife bahçesi elma ağacı önünde aile fotoğrafı çekildi.