Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile Afyonkarahisar’ın adını her alanda duyurmak adına tanıtım çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Afyonkarahisar’ın güzellikleri 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat Fuarı(EMITT) Fuarında sergileniyor.
Belediye, Afyonkarahisar’ı tanıtma atağı sürüyor. Şehir dışında yapılan fuarlarda boy gösteren şehrin yöresel lezzetleri ve gastronomisi başta olmak üzere tarihi ve kültürü ile ön plana çıkıyor. İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan fuarda, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gastronomi Birimi stant açtı. Gastronomi şehri olan Afyonkarahisar’ın 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat Fuarında (EMITT) hazırladığı ürünlerle ziyaretçilerin ilgisini çekti. 15 Nisan’a kadar şehrimizin yöresel lezzetleri tanıtılmaya devam edilecek.
Oldukça geniş bir stantta ilin tanıtımının yapıldığı Fuarda özellikle Afyonkarahisar mutfağının olmazsa olmazı lezzetler yoğun ilgi gördü. Misafirlere tüm gün Tandır Çorbası ve Şuhut Keşkeği ikram edildi. Aynı zamanda Belediye faaliyetleri, şehrin ön plana çıkan değerleri de fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtıldı. Standımızda meşhur Afyon lokumu, Afyon sucuğu ve sucuk ekmekte misafirlerin vazgeçilmezi oldu. Belediye tarafından şehrin turizm değerlerinin geliştirilmesi ve bölgenin kalkınmasında turizmin gücünü artırmaya yönelik çalışmalar hızla sürecek.