Sultandağ Yeşilçiftlik Belediye eski Başkanı Zekeriya Ölmez’in oğlu Devrim Ölmez ile nişanlısı Lütfiye Göktaş muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.
2015’de sıra dışı bir organizasyonla Lütfiye Göktaş’a evlenme teklifinde bulunan bankacı Devrim Ölmez geçen ay düzenlenen düğün töreni ile evlendiler. Lütfiye Göktaş’ın nikah şahitliğini CHP Milletvekili Burcu Köksal yaparken damat Devrim Ölmez’in nikah şahidi ise dedesi Hüseyin Ölmez oldu.
Uydu kentte kına gecesi
Düğün öncesinde gelin tarafı Uydukent’te bir düğün salonunda kına gecesi düzenledi. Lütfiye Göktaş’ın annesi Ayşe, babası Yalçın ve kız kardeşleri Çiğdem, Özlem ve Özge Göktaş kına gecesinin kusursuz geçmesi için günler öncesinden hazırlandılar. Gelin hanımın kız kardeşleri ve arkadaşları 50 kişi kınaya özel şalvar giyerek unutulmaz bir gece yaşattılar. Elbette hep birlikte kına gecelerinin efsane türküsü yüksek yüksek tepelere ev yapmasınlar söylendi. Kınalar yakılıp testi kırıldıktan sonra herkes kendini piste attı. Saatler gece yarısını geçtiği anlara kadar eğlendiler.
Devrim Ölmez’in annesi Ayşe ve kız kardeşi Asya Deniz Ölmez ile dede Hüseyin Ölmez, 2 yıl önce bir trafik kazasında hayatını kaybeden Zekeriya Ölmez’in yokluğunu kalplerinin bir tarafında hissederek buruk bir şekilde eğlendiler. CHP Afyon İl Başkanı Kemal Demirkırkan eşi ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve merkez ilçe yönetimi Devrim Ölmez’i bu mutlu gününde yalnız avcılar escort bırakmadılar.
Düğün Yeşilçiftlik’te
Uydukent’te yapılan kına gecesinden sora düğün Yeşilçiftlik kasabasında bir kır bahçesinde yapıldı. Aynı kır bahçesinde evlilik teklifi yapan Devrim Ölmez düğün içinde burayı tercih etmişti. Yıldızların altında ilk dansı yapan gelin ve damadı aile yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Düğünün ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Efeler gelin ve damadın etrafında yaptıkları gösteri ayakta alkışlandı.
Balayı Kıbrıs’ta
Kına gecesi ve düğün derken sıra balayına gelmişti. Devrim Ölmez, gelinini alarak yavru vatan Kıbrıs’a uçtular. Girne’de kalan genç çift Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde adım atmadıkları yer kalmadı. Barbarlık müzesi, şehirlikler, Namık Kemal’in sürgün kaldığı kale, tarihi ve turistik yerler ve elbette deniz, kum ve güneşin tadını çıkardılar.